Nøj hvor det smagte godt

Skipperlabskovs

Antal:

 Pers.

Ret : Hovedretter

Ingrediens : 
Oksekød

Oprindelsesland : 
Ukendt oprindelsesland

Indsendt : 0000-00-00

 

     

Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

 

 

 

Ingredienser:

1000

gram

Skært oksekød

600

gram

Løg

1500

gram

Kartofler

8

dl.

Oksebouillon

2

 

laurbærblade

10

hele

Peberkorn, sorte *

4

stk.

Allehånde, hel *

300

gram

Skinke. røget. kogt

 

 

Purløg, frisk

tt

 tilbehør

Rugbrød  og smør

 

Forklaring:

 

Skær kødet i små tern, skær løget i skiver og kartoflerne i store tern. Kom løg, kartofler og kød lagvis med krydderier i en gryde. Tilsæt bouillon og lad det koge ved svag varme under låg, til kartoflerne er møre.

Tilsæt skinken, skåret i tern og kog yderligere 10 minutter.

Smag til med salt, og server med et godt drys klippet purløg, rugbrød og syltede rødbeder/agurker. 

Tips:

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump. 

Allehånde kan undværes.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.07 | 19:08

Mangler opskrift på fiske frikadeller den vi lavede af langen.

...
10.10 | 16:12

Hej Allan,

Jeg savner opskriften på de lækre blinis I serverede til Seniordag i år.

Hilsen Ulla

...
19.08 | 12:36

Tusind tak til Ernst& Leif for en rigtig fin arrangeret udflugt .vi så den Genfundne bro,igen fik noget dejlig mad turen varede fraa 8,30-23,00

...
27.05 | 15:48

Super dejlige billeder

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE