Fynsk egnsret

Herrenes Madklub

 

Fynsk Gullasch

Simpel gullasch som den traditionelt er blevet lavet på Fyn.

 

Kødet skæres i terninger og brunes, derefter kommes løg i og brunes.
Krydderier og vand tilsættes, og retten småsnurrer i ca. 45 minutter.

Efter ca 30 minutter kommes æbler og tomatpuré i.

Serveres med kartoffelmos eller ris hvis man ønsker dette.

 

Ingredienser    til ??? personer

  • 500 g stribet flæsk
  • 125 g løg
  • 2 dl vand
  • 1 dl tomatpuré
  • salt
  • peber
  • timian
  • 2 syrlige æbler (i både)
  • kartoffelmos som tilbehør

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.07 | 19:08

Mangler opskrift på fiske frikadeller den vi lavede af langen.

...
10.10 | 16:12

Hej Allan,

Jeg savner opskriften på de lækre blinis I serverede til Seniordag i år.

Hilsen Ulla

...
19.08 | 12:36

Tusind tak til Ernst& Leif for en rigtig fin arrangeret udflugt .vi så den Genfundne bro,igen fik noget dejlig mad turen varede fraa 8,30-23,00

...
27.05 | 15:48

Super dejlige billeder

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE