HERRERNES MADKLUB
FARSEREDE PORER
Porrerne skylles og renses.
Skæres i stave på ca. 7 cm længde, og koges i 15 minutter til de er møre.
Kødet røres til fars med æg, mel, havregryn, vand, salt og peber.
Et stykke bagepapir lægges på bordpladen,
og der drysses med rasp ovenpå.
Herpå lægges en stor spiseske fars, der trykkes til en flad firkant på ca. 8x8 cm.
Herefter lægges der et stykke kogt porre ovenpå.
Bagepapiret bruges til at forme farsen
omkring porren, så der fremkommer en tyk pølse af fars med rasp omkring.
De farserede porrer steges i olie på panden til de er gyldne og gennemstegte.
Vil du spare på fedtet, og slippe for at stå i
stegeos, kan de farserede porrer steges i ovnen.
Porrerne lægges i et ildfast fad, der er beklædt med bagepapir.
Der sprayes med olie henover, og de farserede porrer steges ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter.
11 Personer
Ingridienser:
10 stk. Porre
1,5 kg Svinekød,
hakket ca. 6% fedt
3 Æg
3 spsk. Hvedemel
3 dl.
Havregryn, finvalsede
3 dl. Vand
3 tsk. Salt
0.69 tsk.
Peber
137.5 gram Rasp🤪