Farserede porer

Farserede porer

HERRERNES MADKLUB

 

FARSEREDE PORER

Porrerne skylles og renses.
Skæres i stave på ca. 7 cm længde, og koges i 15 minutter til de er møre.

Kødet røres til fars med æg, mel, havregryn, vand, salt og peber.
Et stykke bagepapir lægges på bordpladen, og der drysses med rasp ovenpå.
Herpå lægges en stor spiseske fars, der trykkes til en flad firkant på ca. 8x8 cm.
Herefter lægges der et stykke kogt porre ovenpå.
Bagepapiret bruges til at forme farsen omkring porren, så der fremkommer en tyk pølse af fars med rasp omkring.

De farserede porrer steges i olie på panden til de er gyldne og gennemstegte.

Vil du spare på fedtet, og slippe for at stå i stegeos, kan de farserede porrer steges i ovnen.
Porrerne lægges i et ildfast fad, der er beklædt med bagepapir.
Der sprayes med olie henover, og de farserede porrer steges ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter.

 

11 Personer

 

Ingridienser:

10 stk.            Porre

1,5 kg            Svinekød, hakket ca. 6% fedt

3                   Æg

3 spsk.           Hvedemel

3 dl.               Havregryn, finvalsede

3 dl.               Vand

3 tsk.             Salt

0.69 tsk.        Peber

137.5 gram   Rasp🤪

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.07 | 19:08

Mangler opskrift på fiske frikadeller den vi lavede af langen.

...
10.10 | 16:12

Hej Allan,

Jeg savner opskriften på de lækre blinis I serverede til Seniordag i år.

Hilsen Ulla

...
19.08 | 12:36

Tusind tak til Ernst& Leif for en rigtig fin arrangeret udflugt .vi så den Genfundne bro,igen fik noget dejlig mad turen varede fraa 8,30-23,00

...
27.05 | 15:48

Super dejlige billeder

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE