Standardside

Ragu alla Bolognese

4 portioner

 1 løg

1 bladselleri

1 stor gulerod

150 gr røget bacon

750 gr hakket blandet fars

750 ml tomatpure

Olivenolie

Salt og pepper

 Hak grøntsagerne fint. I en stegegryde/pande svits løgene i olivenolien og når de er godt bløde tilsæt selleri og gulerod. Nu skal det simre i god tid 5-8 minutter. Hak i mellemtiden bacon fint og bland det i sammen med grøntsagerne. Efter 5-8 minutter tilsættes farsen lidt ad gangen. Den skal presses godt ud så den ikke klumper til store stykker. Derfor er det bedst at tage lidt af gangen af kødet. Når alt kødet er kommet i og det er stegt godt igennem uden klumpede stykker, tilsættes salt og pepper og herefter tomatpure. Skru ned på laveste blus og lad det simre uden låg mindst 30 minutter og gerne 1-2 timer. Er sovsen for tør kan man hælde lidt vand i.

 

Kog den ønskede paste i saltet vand og bland med bolognese sovsen. Serveres med friskrevet parmesanost.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.07 | 19:08

Mangler opskrift på fiske frikadeller den vi lavede af langen.

...
10.10 | 16:12

Hej Allan,

Jeg savner opskriften på de lækre blinis I serverede til Seniordag i år.

Hilsen Ulla

...
19.08 | 12:36

Tusind tak til Ernst& Leif for en rigtig fin arrangeret udflugt .vi så den Genfundne bro,igen fik noget dejlig mad turen varede fraa 8,30-23,00

...
27.05 | 15:48

Super dejlige billeder

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE