Ingredienser:
2 pk
Lasagneplader,
Kødsauce:
75
gram
Margarine
900
Løg
1500
Oksekød, hakket ca. 16% fedt
3
tsk.
Salt
Peber
Basilikum, tørret *
1.5
Oregano, tørret *
5 dåser
flåede tomater
.
Bechamelsauce:
125
Smør
12
spsk.
Hvedemel
15
dl.
Sødmælk
5
Piskefløde
Havsalt
Peber. hvid
Muskat *
600
Revet ost, mozzarella 45+
:
Forklaring:
Kødsauce: Svits det hakkede løg gyldent i smør/ tilsæt det hakkede kød og svits det med tilsæt derefter krydderier og flåede tomater og lad det små snurre i ca. 10 minutter Bechamelsauce: Smelt smør/margarine i en gryde tilsæt derefter den kogende mælk lidt efter lidt kom krydderier revet ost og fløde i smag til med salt og hvid peber og lad det koge godt igennem. Smør et ovnfast fad med smør. Læg lasagne kødsovs og bechamelsauce lagvis i fadet det øverste lag skal være bechamelsauce. og fordel smørklatter hist og pist. Bagetid: Ca. 35 til 40 min. ved 200 grader C. alm. ovn på risten midt i ovnen til den er gylden og varm. Lad evt. flutes varme med i ovnen i de sidste 8 til 10 mi. Tips:Forberedelsestid 20 til 25 minutter. Tørret lasagne plader kan anvendes. Følg anvisningen på pakken.
Mangler opskrift på fiske frikadeller den vi lavede af langen.
Hej Allan,Jeg savner opskriften på de lækre blinis I serverede til Seniordag i år.Hilsen Ulla
Tusind tak til Ernst& Leif for en rigtig fin arrangeret udflugt .vi så den Genfundne bro,igen fik noget dejlig mad turen varede fraa 8,30-23,00
Super dejlige billeder