KÅLDOLMER

Ingredienser:

 

2500

gram

Hvidkål

 

 

 

2000

gram

Svinekød, hakket ca. 10 % fedt

 

4

æg

2store

.

løg

   

Salt

   

Peber

250

gram.

Smør

6.25

dl.

Vand

 

 

 

   

 

   

 

 

 

 

2500

gram

Kartofler

 

 

 

 

Forklaring:

Skil kålbladene og blancher dem i kogende vand ca. 2 min. Lad dem dryppe godt af.
Bland det hakket kød med løg,  og krydr med salt og peber.

 Fordel kødet på kålbladene og fold sammen. Ombind evt. med bomuldsgarn.

Smelt fedtstof og brun kåldolmerne let. Tilsæt vandet og lad dolmerne småkoge ca. 30 minutter under låg.
.

 

. koges i trykkoger og brunes

Sovs af fon fra trykkoger af stegning  til sæt fløde

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.07 | 19:08

Mangler opskrift på fiske frikadeller den vi lavede af langen.

...
10.10 | 16:12

Hej Allan,

Jeg savner opskriften på de lækre blinis I serverede til Seniordag i år.

Hilsen Ulla

...
19.08 | 12:36

Tusind tak til Ernst& Leif for en rigtig fin arrangeret udflugt .vi så den Genfundne bro,igen fik noget dejlig mad turen varede fraa 8,30-23,00

...
27.05 | 15:48

Super dejlige billeder

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE